Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Ανεύθυνες αναφορές και πρωτοβουλίες για κλείσιμο των καταστημάτων μας από 16-22 Σεπτεμβρίου»

ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Ανεύθυνες αναφορές και πρωτοβουλίες για κλείσιμο των καταστημάτων μας από 16-22 Σεπτεμβρίου»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

       Μεμονωμένοι φορείς προχωρούν σε ανακοινώσεις για κλείσιμο των καταστημάτων μας ΑΠΟ 16-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ως Πανελλήνιο όργανο των καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης δεν εγκρίνει και δεν συμφωνεί πρωτοβουλία κλεισίματος του κλάδου για τους εξής λόγους:

  1. Αυτού του είδους κινήσεις απαιτεί σύμφωνη γνώμη και συναδελφικών Σωματείων- δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων όπως Σ.Ε.Τ.Ε.- ΓΣΕΒΒΕ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ούτως ώστε να αντιπροσωπεύει το σύνολο της χώρας και να έχει ΕΙΚΟΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και μέγιστης αντιπροσώπευσης.Απαιτείται σεβασμός και υπευθυνότητα για τις καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας  (Ελληνοτουρκικά – κορονοϊός).Μετά από αλλεπάλληλες γνωμοδοτήσεις με συναδέλφους, στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι αρνητικοί. Αναμένουμε επίσης τα μέτρα στήριξης του πρωθυπουργού στο FORUM ΔΕΘ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.   

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...