Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πανέμορφα γαλλικά Ντεσεβώ και Citroen στην Καστοριά

Πανέμορφα γαλλικά Ντεσεβώ και Citroen στην Καστοριά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Η επίσκεψη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων 2CV & Citroen για τρεις ημέρες στην Καστοριά, κατόπιν προσυνεννόησης με το Δήμο Καστοριάς, αποτελεί μία ακόμη ευχάριστη παρουσία στην περιοχή μας.

Την αποστολή υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος, ο οποίος ξενάγησε τα μέλη της στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, στο πάρκινγκ της νότιας παραλίας, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα πανέμορφα αυτά αυτοκίνητα και να ενημερωθεί από τους ανθρώπους της Λέσχης για όλα τα σχετικά.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος σημείωσε πως “πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι η αξιοποίηση κάθε παρόμοιας δυνατότητας και ευκαιρίας, που παρουσιάζεται, έτσι ώστε με ένα θερμό καλωσόρισμα και μία στοιχειώδη ξενάγηση στα κυριότερα σημεία και αξιοθέατα να καταστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους πρεσβευτές και “διαφημιστές” της πανέμορφης περιοχής μας στο πλαίσιο περαιτέρω ενδυνάμωσης του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας”.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Hyperspace ή αλλιώς…», η νέα θεατρική παραγωγή του «Βόρειου Πεδίου» στην Πτολεμαΐδα, από 25 έως και 28/9

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Hyperspace ή αλλιώς…», είναι η νέα θεατρική παραγωγή του «Βόρειου Πεδίου» στην Πτολεμαΐδα, από 25 έως και 28/9, ...