Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Παναγιώτης Πλακεντάς: Το πρώτο σχόλιο του Δημάρχου Εορδαίας για το masterplan

Παναγιώτης Πλακεντάς: Το πρώτο σχόλιο του Δημάρχου Εορδαίας για το masterplan

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Το πρώτο σχόλιο για το masterplan για τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση έκανε αποκλειστικά στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντας.

Σε ερώτηση μας, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την έκβαση της εφαρμογής του σχεδίου, χαρακτήρισε ασφυκτικά τα χρονοδιαγράμματα, και δύσκολο να γίνουν οι εκατοντάδες νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται στους χρόνους που έχουμε μπροστά μας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πλακεντας ανέφερε: «Κατ” αρχάς το master plan αποτυπώνει το ότι η Απολιγνιτοποιηση είναι βίαιη. Όσο και να μην αρέσει η λέξη στον Υπουργό, αυτή είναι η πραγματικότητα. Σε θεωρητικό επίπεδο είναι καλογραμμένο κείμενο, αλλά σε πρακτικό επίπεδο έχουμε πάνω από είκοσι ερωτήσεις, με πρώτη απ” όλες αυτή για το πώς αποτυπώνεται το τεράστιο κενό από την απώλεια των θέσεων εργασίας και πως αυτές θα ανακτηθούν.»

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Εορδαίας, ο Δήμος αξιολογεί το κείμενο και θα τοποθετηθεί επισήμως, θα καταθέσει τις δικές του προτάσεις τις οποίες έχει ήδη καταρτίσει. Θα τις καταθέσει σε πρώτη φάση μέχρι την Παρασκευή, οπότε έχει ζητηθεί από την Επιτροπή, και σε δεύτερο χρόνο στην περίοδο της διαβούλευσης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...