Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Παναγιώτης Χατζησάββας- Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ενωμένη Εορδαία» του Παναγιώτη Πλακεντά

Παναγιώτης Χατζησάββας- Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ενωμένη Εορδαία» του Παναγιώτη Πλακεντά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Φθάνοντας στις τελευταίες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου στο Δήμο Εορδαίας, οι περισσότεροι δημότες οριστικοποιούν τις επιλογές τους, για τον συνδυασμό και τα πρόσωπα που αξιολογούν να ψηφίσουν.
Φυσικά, τα κριτήρια αυτών των επιλογών και της αξιολόγησης διαφέρουν μεταξύ των ψηφοφόρων, ωστόσο στο νέο τοπίο που δημιουργεί ο Κλεισθένης 1 και το σύστημα της απλής αναλογικής, η συνεργασία , ο ουσιαστικός διάλογος , η έκφραση όλων των απόψεων και η σύνθεση τους για το κοινό καλό, αποτελεί μονόδρομο για να λειτουργήσει αποτελεσματικά η επομένη δημοτική αρχή. Αυτήν ακριβώς την πραγματική ανάγκη να υπάρξει συνεργασία και ουσιαστική ενότητα στη λειτουργία και την διοίκηση της δημοτικής αρχής, καλούνται να αναδείξουν στις δημοτικές εκλογές οι ψηφοφόροι του Δήμου Εορδαίας, με την εκλογή των κατάλληλων προσώπων που θα μπορούν να την υπηρετήσουν.
Συνεπώς, μαζί με την γνώση, το σχέδιο και την δυναμική των υποψήφιων, τίθεται εκ των πραγμάτων ως βασικό κριτήριο το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτει ο καθένας μας, τις ικανότητές διοίκησης που απαιτούνται , όπως και η δυνατότητα ενεργοποίησης των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής, η όποια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η ανάπτυξη στην Πτολεμαΐδα και τις Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, καταπολεμώντας την ανεργία. Μ “ αυτές τις σκέψεις και ως Νέος άνθρωπος που έχει πλήρη επίγνωση των νέων αναγκών, των δυσκολιών αλλά και των προοπτικών που υπάρχουν για τον τόπο μας, σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Εορδαίας, με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά » Ενωμένη Εορδαία».
Παναγιώτης Χατζησάββας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό » Ενωμένη Εορδαία» του Παναγιώτη Πλακεντά , Υποψήφιου Δήμαρχου Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team