Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Π. Πλακεντάς στο Top Channel για τα σημερινά κρούσματα στην περιοχή: «Πως τα 15, για τα οποία εμείς έχουμε ενημέρωση ως δήμοι, έγιναν 53, πρέπει κάποιος να έρθει να μας το εξηγήσει»

Π. Πλακεντάς στο Top Channel για τα σημερινά κρούσματα στην περιοχή: «Πως τα 15, για τα οποία εμείς έχουμε ενημέρωση ως δήμοι, έγιναν 53, πρέπει κάποιος να έρθει να μας το εξηγήσει»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του top channel ο δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα σημερινά κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, καθώς με τα στοιχεία που έχουν οι δήμαρχοι για σήμερα δεν υπάρχουν πάνω από 15 συνολικά στην περιοχή.

«Στην επίσημη ενημέρωση που λαμβάνουμε καθημερινά τα επίσημα κρούσματα για την Εορδαία είναι έξι και αντίστοιχη εικόνα υπάρχει όσο ξέρω και στους άλλους δήμους που είμαστε σε αυστηρό Lockdown που σημάνει ότι δεν έχουμε πάνω από 15 κρούσματα συνολικά. Πως το 15 έγινε 53 πρέπει κάποιος να έρθει να μας το εξηγήσει.  Αν δεν πάρουμε κάποιες υπεύθυνες απαντήσεις θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας, με ό,τι σημαίνει και αυτό», είπε επίσης ο κ. Πλακεντάς.

Επικοινώνησε, όπως είπε, με τον περιφερειάρχη, τον κ. Ρωμιόπουλο από τον ΕΟΔΥ, τον κ. Σιδηρά από το Δήμο Κοζάνης, ενώ είπε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον ΕΟΔΥ κεντρικά.

«Δοκιμαζόμαστε σε σκληρό lockdown και με αυτά κλονίζεται η προσπάθεια που γίνεται», είπε επίσης ο δήμαρχος.

Επίσης, προσέθεσε πως η εικόνα που έχει από επικοινωνία με το Μποδοσάκειο και με προέδρους κοινοτήτων, η εικόνα που υπάρχει είναι πως είναι πολύ καλύτερη από παλαιότερα, χωρίς να είναι ειδικός.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Κασαπίδης: «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, παίρνω δύναμη να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, θα είμαι μπροστά στα αιτήματά μας. Παίρνω δύναμη από εσάς για ...