Αρχική > Αρθρογραφία > Π. Κουκουλόπουλος: «Η Μικρή ΔΕΗ που με τόσο πάθος πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το λιγνίτη για τη Δυτική Μακεδονία»

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Μικρή ΔΕΗ που με τόσο πάθος πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το λιγνίτη για τη Δυτική Μακεδονία»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επέτειος σημερα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ πριν πέντε χρόνια και ειναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι μαζί πως ήρθαν ,τι έκαναν και πως έφυγαν.
-Μνημόνια δεν έσκισαν, προτίμησαν να κάνουν ενα δικό τους
-Δήλωσαν καινούργιο κ έφεραν μπροστά ο,τι παλιότερο υπήρχε
-Ανάπτυξη δεν μπορεσαν αλλα προσπάθησαν να φέρουν την κοινωνια στα μέτρα τους
-Το πιο σημαντικό ειναι οτι κατάφεραν να επαναφέρουν τη ΝΔ στα ιστορικά ποσοστά της
Για τον τοπο μας δε χρειάζονται πολλα παρα μονο ενα:
Η Μικρή ΔΕΗ που με τόσο πάθος πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το λιγνίτη για τη Δυτική Μακεδονία και για τις Τηλεθερμανσεις οπως τις ξέραμε.
Το μεγάλο δίδαγμα της περιπέτειας ΣΥΡΙΖΑ μαζι -μην ξεχνάμε- με τους ΑΝΕΛ ειναι οτι η ανόρθωση της μεγαλης δημοκρατικής προοδευτικής κ πατριωτικής παραταξης με κορμό το ΠΑΣΟΚ ειναι επιβεβλημένη όσο ποτε άλλοτε.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στήριξη 330 εκατ. ευρώ της ΕΤΕπ προς τη ΔΕΗ για την αναβάθμιση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, την ανάπτυξη έξυπνων μετρητών και την αύξηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλη την Ελλάδα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ και ο Πρόεδρος της ΕΤΕπ συμφωνούν νέα χρηματοδότηση που είναι απαραίτητη για την ...