Αρχική > Αρθρογραφία > Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί συμμετέχουμε στη σημερινή απεργία»

Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί συμμετέχουμε στη σημερινή απεργία»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η ανεργία γενικότερα και ειδικότερα αυτή στους νέους και τις γυναίκες δε μπορεί να αφήνει κανένα αδιάφορο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τους ολοένα και περισσότερους, κυρίως νέους, που δουλεύουν σε συνθήκες μαύρης εργασίας, χωρίς δικαιώματα και συνδικαλιστική έκφραση.
Σε αυτό το περιβάλλον είμαστε αντίθετοι στα κυβερνητικά σχέδια για την ολοσχερή κατάργηση και των ελαχίστων δικαιωμάτων στην αγορά εργασίας που διασώθηκαν στην περιπέτεια των μνημονίων. Αφενός για λόγους αρχής ιδιαίτερα σοβαρούς και αφετέρου γιατί οι επιλογές αυτές ενισχύουν με μαθηματική ακρίβεια την αφαίμαξη της χώρας που βλέπει ανήμπορη να χάνει τον ανθό της. Η αξιοπρεπής και καλά αμειβόμενη εργασία αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση ευημερίας για την πατρίδα μας καθώς, μεταξύ άλλων, βάζει φρένο στη φυγή των νέων στο εξωτερικό. Η νέα γενιά είναι το μέγα διακύβευμα σήμερα και είμαστε δίπλα της για να τη στηρίξουμε και μαζί της γιατί της χρωστάμε το μέλλον.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η ανάρτηση της Υφ. Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη για την αυριανή επίσκεψη στη Δ. Μακεδονία: «Ετοιμάζουμε ενδιαφέροντα κοινά Projecst»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε συνέχεια της γνωστοποίησης της είδησης ότι η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη στην περιοχή, ...