Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Ορκωμοσία των αποφοίτων του Ελληνο-αζέρικου Διεθνούς Διιδρυματικού/Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΠΔΜ

Ορκωμοσία των αποφοίτων του Ελληνο-αζέρικου Διεθνούς Διιδρυματικού/Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΠΔΜ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απευθύνει δημόσια πρόσκληση για την ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του Ελληνο-αζέρικου Διεθνούς Διιδρυματικού/Διατμηματικού  Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει τίτλο « Διαχείριση  και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» /«Petroleum oil and gas management and transportation » και είναι αξιοσημείωτο ότι πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο  του  Αζερμπαϊτζάν  ( Azerbaijan State University of Economics -UNEC).

Η ορκωμοσία των αποφοίτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  4 Οκτωβρίου  2019 στις 19.00 στο  αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής  Μακεδονίας στην Καστοριά. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρου Θεοδουλίδη. Στην συνέχεια, χαιρετισμό θα απευθύνει και ο πρύτανης  του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου  του  Αζερμπαϊτζάν, κ. καθηγητής, Adalat Muradov, ενώ τον τελευταίο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του προγράμματος, κ. Ευάγγελος Σίσκος.

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την απονομή των τίτλων σπουδών και μία σύντομη δεξίωση.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team