Αρχική > ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ > Ορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Φλώρινας

Ορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email 

Στην τοποθέτηση άλλων 11 διοικητών σε νοσοκομεία της χώρας προχώρησε το Υπουργείο Υγείας, μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης.

Μεταξύ των 11 νοσοκομείων που αποκτούν διοικητή είναι και το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φλώρινας “Ελένη Δημητρίου”.

Το τιμόνι του νοσοκομείου Φλώρινας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊτρικό προσωπικό, όπως κι όλα τα άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει πλέον ο Νικόλαος Κοτοπούλης.

Ο Νικόλαος Κοτοπούλης είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής Οργάνωσης και Διοίκησης σε εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμβουλος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, τεχνικός σύμβουλος της 3ης ΥΠΕ και αξιολογητής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συνελήφθη 49χρονος σε περιοχή των Γρεβενών για καλλιέργεια -15- δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών- Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο ατόμων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνελήφθη την Τρίτη  (03-08-2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ...