Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Όμορφη δράση της ΝΙΦΑΔΑΣ του Δήμου Εορδαίας: Οπτικοποιημένα παραμύθια του ενός λεπτού – Γράψε κι εσύ ένα παραμύθι!

Όμορφη δράση της ΝΙΦΑΔΑΣ του Δήμου Εορδαίας: Οπτικοποιημένα παραμύθια του ενός λεπτού – Γράψε κι εσύ ένα παραμύθι!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δημιουργία παραμυθιών του ενός λεπτού (Δράση ΝΙΦΑΔΑΣ). Αφήγηση ιστορίας μέσα από κείμενο 300 λέξεων το οποίο θα αποσταλεί, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected] μέχρι 15-12-2020. Τα παραμύθια θα οπτικοποιηθούν και θα προβάλλονται όλη την εορταστική περίοδο στη σελίδα του Δήμου Εορδαίας, καθώς και στους λογαριασμούς των social medias (Facebook και Instagram) της Νιφάδας. Επίσης θα εκδοθούν σε βιβλίο, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Απογοήτευση δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων της εστίασης για την επόμενη μέρα- Φόβο και τρόμο προκαλούν τα πρώτα οριστικά μαζικά λουκέτα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς εμφανίστηκαν στον επιχειρηματικό ορίζοντα εκείνα που δεν θα θέλαμε να συνειδητοποιήσουμε. Μαζικά λουκέτα εκατοντάδων επιχειρήσεων Εστίασης σε ...