Αρχική > Παραπολιτικά > Ομόφωνα η παραχώρηση χρήσης χώρων στο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 28/03/2018

Ομόφωνα η παραχώρηση χρήσης χώρων στο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 28/03/2018

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επανήλθε το θέμα, έγκρισης παραχώρησης χρήσης χώρων, στο κτίριο της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα.

Βάσει της απόφασης, που σημειωτέον ήταν ομόφωνη, θα στεγασθούν το τοπικό κατάστημα ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας η ΔΟΥ  Πτολεμαΐδας και το Ειρηνοδικείο Εορδαίας.

Δυστυχώς το κράτος δεν επενδύει στην Πτολεμαΐδα και προκειμένου να μην χάσουμε και τις παραπάνω υπηρεσίες, η Περιφέρεια διαθέτει το κτίριό της πληρωμένο από τον πολύτιμο τοπικό πόρο ανάπτυξης.

Ο Δήμος Εορδαίας φαίνεται να μην έχει πλέον ενστάσεις για την χρήση του κτιρίου της Περιφέρειας που ως γνωστόν αναγέρθηκε σε δικό του οικόπεδο.

Αιτία φυσικά η γενναία χρηματοδότηση με 2.800.000 ευρώ, από τον τοπικό πόρο της Περιφέρειας για την επέκταση του εμπορικού πολυκέντρου και την στέγαση όλων των Δημοτικών Υπηρεσιών.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τα ραντεβού στον ΟΣΕ που αποδίδουν καρπούς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους πολίτες της Εορδαίας, η δρομολογούμενη ενεργοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου προς Πτολεμαΐδα και ΒΙΟΠΑ, την ...