Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πιστή στην παράδοση και παράλληλα με σαφείς αναφορές στο μέλλον ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018, η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού.

Οι λειτουργικές, χωροταξικές, δομικές και αισθητικές αλλαγές που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Δήμος Άργους Ορεστικού, έχουν βελτιώσει καθοριστικά τη διοργάνωση κι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκθετών. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξαν τη συμμετοχή τους στην Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού έναντι των υπολοίπων αντίστοιχων διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα. Έτσι, φέτος περισσότεροι από 300 εκθέτες κατέλαβαν εμφανώς μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και παρουσίασαν σημαντική ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρείχαν.

Την ίδια εμπιστοσύνη δείχνουν και οι επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, οι οποίοι κάθε χρόνο αυξάνονται κατακόρυφα, δικαιώνοντας τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου που έχουν καταστήσει τον θεσμό συνώνυμο της επιτυχίας και τον χώρο που αυτός διεξάγεται, απόλυτα λειτουργικό και ευχάριστο κατά τα εκθεσιακά πρότυπα. Έτσι, περισσότεροι από 130.000 επισκέπτες κατέστησαν, τις τελευταίες επτά ημέρες, το Άργος Ορεστικό το κέντρο των αγορών και της διασκέδασης, παρότι ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος.

Ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους αντιδημάρχους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, τους περιοίκους για την ανοχή τους στην αναστάτωση αυτών των ημερών και όλους όσοι συνέβαλαν, για ακόμη μια χρονιά, στην επιτυχημένη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης.

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team