Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Οι νεότερες εξελίξεις για την ΕΔΕ σε υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας για την υπόθεση οικονομικών ατασθαλιών

Οι νεότερες εξελίξεις για την ΕΔΕ σε υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας για την υπόθεση οικονομικών ατασθαλιών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Αθηνάς Τερζοπούλου για την ΕΔΕ που είχε διατάχθηκε πριν καιρό σε υπάλληλο του δήμου για οικονομικές ατασθαλίες στο δήμο, ο κ. Πλακεντάς απάντησε πως η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε.

Με βάση τη νομοθεσία προβλέπεται μια σειρά ενημερώσεων σε αποκεντρωμένη και οικονομικές αρχές του τόπου και αναμένεται η διαδικασία του ελέγχου από τις υπηρεσίες, όπως είπε σχετικά. Επίσης, έγιναν οι ενέργειες που προβλέπονται από τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα για τον υπάλληλο που βαρύνεται με τις κατηγορίες, κάτι που έχει να κάνει με το ποινικό και διοικητικό κομμάτι της υπόθεσης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...