Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Οι νέες κλινικές σε Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο στη συζήτηση Κασαπίδη- Κοντοζομάνη- Την επόμενη εβδομάδα προκήρυξη θέσεων για τη ΜΕΘ της Κοζάνης

Οι νέες κλινικές σε Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο στη συζήτηση Κασαπίδη- Κοντοζομάνη- Την επόμενη εβδομάδα προκήρυξη θέσεων για τη ΜΕΘ της Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με το πνευμονολογικό τμήμα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Ογκολογικό στο Μποδοσάκειο της Πτολεμαΐδας, να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της συζήτησής, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη με τον Αν. Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζομάνη, ενώ σε αυτή συμμετείχε και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης για θέματα υγείας, Ηλίας Τοπαλίδης.

Οι αποφάσεις τόσο για την πνευμονολογική στο Μαμάτσειο, όσο και για την Ογκολογική στο Μποδοσάκειο, είναι ειλημμένες και αναμένεται το επόμενο διάστημα η λειτουργία τους να ξεκινήσει επισήμως μετά τις σχετικές ανακοινώσεις.

Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι στον αέρα η προκήρυξη 2 θέσεων για τη στελέχωση της ΜΕΘ στο Μαμάτσειο της Κοζάνης, με την περιφερειακή αρχή να ζητάει την βοήθεια του Υπουργείου ώστε να μην κηρυχθούν άγονες οι συγκεκριμένες θέσεις, ενώ ανάλογες προσπάθειες έχουν ξεκινήσει και από την διοίκηση του Νοσοκομείου που έχει βάλει στόχο την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας της ΜΕΘ.

Γιώργος Κασαπίδης και Ηλίας Τοπαλίδης, έθεσαν επίσης στον Αν. Υπουργό Υγείας, την αναβάθμιση και περαιτέρω αξιοποίηση των κέντρων φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης του Αμυνταίου και του Άργους Ορεστικού.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μ. Μαστρανέστη (υπάλληλος ΔΟΥ Κοζάνης): «Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που έφυγε τόσο άδικα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που ...