Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο τομέας Αγροτών της Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής συντάσσεται με και υποστηρίζει τις ενεργές δράσεις των αγροτικών οργανώσεων

Ο τομέας Αγροτών της Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής συντάσσεται με και υποστηρίζει τις ενεργές δράσεις των αγροτικών οργανώσεων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Δύο αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας το 2015 και το 2020 δικαίωσαν πλήρως τις προσφυγές συνταξιούχων κατά των μειώσεων συντάξεων που υπέστησαν σε δύο περιπτώσεις με νόμους του 2012 και του 2016.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υλοποίησε την πρώτη απόφαση του ΣτΕ. Η σημερινή κυβέρνηση δεν υλοποιεί στο σύνολό της την πρόσφατη απόφαση καθώς εξαιρεί τις μειώσεις της επικουρικής σύνταξης και των Δώρων.

Οι συνταξιούχοι αγρότες δεν υπέστησαν μειώσεις εξαιτίας των χαμηλών συντάξεων που εισέπρατταν (κάτω των 1.000 ευρώ) ούτε είχαν επικουρικό ταμείο, αλλά λάμβαναν δώρα.

Σήμερα η Κυβέρνηση αρνείται την απόδοση των Δώρων σε 600.000 μικροσυνταξιούχους κυρίως αγρότες, που δικαιώθηκαν δύο φορές από το ΣτΕ.

Ο τομέας Αγροτών της Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής συντάσσεται με και υποστηρίζει τις ενεργές δράσεις των αγροτικών οργανώσεων προκειμένου να ασκηθεί πίεση για την συμμόρφωση της Κυβέρνησης προς τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Δεν λογίζεται δικαιοσύνη à la carte.

Τομέας Αγροτικού Ν.Ε. Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...