Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Θέμης Μουμουλίδης αποχώρησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά παραμένει επικεφαλής της παράταξης

Ο Θέμης Μουμουλίδης αποχώρησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά παραμένει επικεφαλής της παράταξης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την παραίτησή του από το περιφερειακό συμβούλιο ανακοίνωσε ο Θέμης Μουμουλίδης στους δημοσιογράφους, λίγο πριν από την έναρξη του οργάνου την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, με θέμα τον απολογισμό, επιβεβαιώνοντας πλήρως προηγούμενο ρεπορτάζ, του «e-ptolemeos.gr».

Το παράδοξο είναι ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε Εποχή», ενώ επικαλέστηκε «αυξημένες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις», καθώς «η περιοχή χρειάζεται μια πιο δυναμική εκπροσώπηση», τελικώς παραμένει, όπως είπε, επικεφαλής της παράταξης, χωρίς να είναι περιφερειακός σύμβουλος. Ολόκληρη η δήλωση του Θ. Μουμουλίδη, έχει ως εξής:

«Σήμερα είναι η τελευταία μου συμμετοχή στο περιφερειακό συμβούλιο, καθώς όπως γνωρίζετε εδώ και καιρό είχα ανακοινώσει πως στο τέλος του χρόνου θα έπρεπε να αποχωρήσω και να δώσω τη θέση μου στον επόμενο, κι’ αυτό γιατί οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις μου είναι αυξημένες, η περιοχή χρειάζεται πιο δυναμική εκπροσώπηση, ταυτόχρονα όμως η παράταξη «Αλλάζουμε Εποχή» συνεχίζει με καινούργια πρόσωπα. Εγώ παραμένω στην παράταξη ως επικεφαλής μέχρι και την ολοκλήρωση της θητείας, συνεχίζουμε με τον Νίκο τον Χατσίδη, έναν αξιόλογο, νέο άνθρωπο, τον οποίο θα βοηθήσουμε να πετύχει στην εκπροσώπηση της παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr» η Σολομώντεια λύση, του να μην είναι περιφερειακός σύμβουλος ο κ. Μουμουλίδης, αλλά να παραμένει επικεφαλής της παράταξης, υπαγορεύτηκε από το γεγονός ότι μέσα στο συνδυασμό υπήρξαν διαφωνίες για το ποιος έπρεπε να αναλάβει τα ηνία. Εάν δηλαδή θα είναι ο έτερος περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Σάββας Σαπαλίδης, ο οποίος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του ή ο νεοεισερχόμενος στο περιφερειακό συμβούλιο Νίκος Χατσίδης. “Έπαιξε” επίσης και το σενάριο να είναι “άτυπος” επικεφαλής ο συντονιστής της παράταξης, Γιάννης Αποστολίδης. Τελικώς, αφού δεν προκρίθηκε κανένα από τα παραπάνω σενάρια, κατέληξαν στο να συνεχίσει να κρατά τα ηνία της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θ. Μουμουλίδης …από την Αθήνα. Τώρα, πως γίνεται να μην μπορεί να είναι περιφερειακός σύμβουλος, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στη Βουλή, αλλά να είναι ικανός να ηγείται του συνδυασμού, αυτό κάποιος πρέπει να το εξηγήσει, με σοβαρή όμως επιχειρηματολογία.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας