Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης κοντά στα παιδιά του Μουσικού Σχολείου – Αθλητικό σχολείο μπάσκετ το καλοκαίρι στην Πτολεμαΐδα (video)

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης κοντά στα παιδιά του Μουσικού Σχολείου – Αθλητικό σχολείο μπάσκετ το καλοκαίρι στην Πτολεμαΐδα (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΑθλητικό σχολείο μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Πτολεμαΐδα, από 24 έως 29 Ιουνίου, σε διοργάνωση της  Δ.Ε.Η. ΑΕ  και της  GIANNAKIS AKADEMY.

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, όπου και μίλησε στα παιδιά, μεταξύ άλλων και για τις θερινές αθλοπαιδιές καλαθοσφαίρισης που η ΔΕΗ διοργανώνει για την νεολαία της Πτολεμαΐδας.

Επίσης, όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του στον «Π», στόχος του ίδιου είναι να μιλήσει με τα παιδιά για τον αθλητισμό, με στόχο να τους στρέψει προς ένα άθλημα, ώστε να ανακαλύψουν το ταλέντο τους. «Έχω περάσει από τον ίδιο δρόμο και θέλω ίσως να τους βοηθήσω να βρουν το δρόμο τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις και το ρεπορτάζ του Θεόφιλου Ηλιάδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χριστουγεννιάτικο χρώμα στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα γιορτινά του φόρεσε ,λίγο νωρίτερα εφέτος, ο Ιερός Ναός Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας με όμορφα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ...