Αρχική > Αθλητικά > Ο ΠΑΟΚ δίνει χώρο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Πυλαία για να γίνει κέντρο εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

Ο ΠΑΟΚ δίνει χώρο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Πυλαία για να γίνει κέντρο εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Σε μια κίνηση μεγάλης σημασίας προχώρησε σήμερα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος  προσφέρει στην ελληνική πολιτεία χώρο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Πυλαία, για την λειτουργία κέντρου εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Προς
1. Υπουργείο Υγείας
2. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Ανοιχτή επιστολή
Ο ΠΑΟΚ, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα, και αντιλαμβανόμενος κάθε φορά τις ανάγκες του συνόλου, προσφέρει στην ελληνική πολιτεία χώρο στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο του «PAOK Sports Arena», για λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου.

Με τη κίνηση μας αυτή, συμβάλουμε ουσιαστικά προσφέροντας έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο με εύκαιρους και πολλούς χώρους στάθμευσης, ενώ βοηθάμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία δημιούργησε τόσες δυσάρεστες επιπλοκές στις ζωές όλων μας.

Υπενθυμίζουμε, ότι αυτή η κίνηση είναι συνέχεια της προσφοράς μας τον περασμένο Μάρτιο, όταν και πάλι θέσαμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις στην διάθεση της ελληνικής πολιτείας, εάν και εφόσον τις χρειάζεται, να τις διαχειριστεί κατά τη δική της κρίση».
Πηγή: iefimerida.gr 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ποδόσφαιρο: Η κλήρωση στην Α΄ Εθνική Γυναικών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών που θα γίνει με 9 ομάδες σε ...