Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης ξεκινάει μια νέα συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα της πόλης

Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης ξεκινάει μια νέα συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα της πόλης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης με αφορμή τα 30 χρόνια του συλλόγου, ξεκινάει μια νέα συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης με σκοπό την ενίσχυση και την προώθηση, της τοπικής αγοράς.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορούν να προφέρουν κάποια προϊόντα ή παροχές σε ειδικές τιμές, με έκπτωση, για τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου. Τα μέλη θα μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς με την επίδειξη της ετήσιας κάρτας μέλους που δίνεται από το Ο.ΔΙ.ΚΟ. κατά την εγγραφή τους. Για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη η κάρτα θα δοθεί στα μέλη το προσεχές διάστημα.

Καλούνται όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν την παραπάνω συνεργασία, να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο για τις λεπτομέρειες και τη διαδικασία της καταγραφής τους ως συνεργαζόμενη επιχείρηση.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974252117 Αδάμος Μπαλής, 6907591665 Αναστασία Ζάχου και 6976677186 Νίκος Ασκαρίδης. E-mail επικοινωνίας [email protected]

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Ο.ΔΙ.ΚΟ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team