Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντάει στον Αμβρόσιο περί αφορισμού, με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου και τονίζει: «Μάθαμε να αγαπάμε και να συγχωρούμε»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντάει στον Αμβρόσιο περί αφορισμού, με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου και τονίζει: «Μάθαμε να αγαπάμε και να συγχωρούμε»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Αναρτηση του υφυπουργού πολιτικής προστασίας Νίκου Χαρδαλιάς στο facebook, μετά τα όσα είπε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος σήμερα το πρωί περί αφορισμού του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, του υφυπουργού πολιτικής προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως:

Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν και πάλι οι Εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει.

Όσοι μεγαλώσαμε με αρχες και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθυνει και να μας οδηγει, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε.

Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος.

Η Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος απαντάει σε όλα…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team