Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Ν. Ρωμανός και η Πίστη Κρυσταλλίδου μιλούν στο «e-ptolemeos» για την πολιτική και τις εθελοντικές δράσεις που αναπτύχθηκαν στη ΝΔ εν μέσω κορωνοϊού – Συγκινητική η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία «“Νοιαζόμαστε” (VIDEO)

Ο Ν. Ρωμανός και η Πίστη Κρυσταλλίδου μιλούν στο «e-ptolemeos» για την πολιτική και τις εθελοντικές δράσεις που αναπτύχθηκαν στη ΝΔ εν μέσω κορωνοϊού – Συγκινητική η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία «“Νοιαζόμαστε” (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Για την πολιτική αλλά και τις εθελοντικές δράσεις που αναπτύχθηκαν εν μέσω κορωνοϊού στη Νέα Δημοκρατία μίλησε μεταξύ άλλων σε μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση με τον Αντώνη Πουγαρίδη και τον Ζήση Πιτσιάβα στο e-ptolemeos.gr, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός και η γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη διαχείριση της κρίσης, τις ενέργειες που θα γίνουν για να αναστραφεί το κλίμα, τη διαχείριση της επόμενης ημέρας της πανδημίας στη Δ. Μακεδονία. Επίσης, το πώς η χώρα μας έγινε παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και σε επί μέρους ζητήματα όπως τη διαχείριση των fake news στη χώρα, με ειδικότερες αναφορές στις εθελοντικές δράσεις της ΝΔ την περίοδο της κρίσης.

Ο Ν. Ρωμανός, μάλιστα τόνισε πως «για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες αποτελέσαμε παγκόσμιο παράδειγμα προς μίμηση», συμπληρώνοντας ότι «Όλα αυτά αποτελούν νίκες τις χώρας και των πολιτών», κάνοντας αναφορά στην  εμπιστοσύνη πολιτών και κράτους που αποκαταστάθηκε. Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, στόχος πλέον είναι γρήγορα η χώρα να περάσει στην «επόμενη μέρα».

Από την πλευρά της Πίστη Κρυσταλλίδου τόνισε το πόσο η σωστή διαχείριση της κρίσης μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία, λέγοντας πως:  «Βγήκαμε ζωντανοί, είμαστε καλύτερα από πολλούς στην Ευρώπη και μπορούμε να επενδύσουμε σε αυτό. Όλο αυτό είναι γνώση που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε».

Ειδικότερη αναφορά έγινε στις εθελοντικές δράσεις της αρμόδιας γραμματείας της ΝΔ, κάτω από την ομπρέλα «Νοιαζόμαστε», λέγοντας πως «Δεν μείναμε ένα λεπτό χωρίς να κάνουμε κάτι». Ειδικότερα, έγινε μια σειρά από δράσεις, υπό την ομπρέλα «Νοιαζόμαστε’, μέσω πλατφόρμας εθελοντών που θα βοηθούσαν στο Βοήθεια στο Σπίτι, κάτι που δεν χρειάστηκε, πέραν λίγων εξαιρέσεων το Πάσχα σε κάποιους δήμους».

Επίσης, όταν η χώρα κινδύνευε από έλλειψη αίματος ανταποκρίθηκε πολύ άμεσα ο κόσμος στο κάλεσμα που έγινε, ενώ επίσης, μια ακόμα κοινωνική δράση ήταν ότι  κάθε γραμματεία της ΝΔ αποφασίστηκε να αναλάβει να υποστηρίξει την περίοδο του Πάσχα έναν σύλλογο με κοινωνική δράση, μια δράση που πήγε καλά και βοηθήθηκαν οι σύλλογοι, όπως τόνισε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team