Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ο Μωϋσής Φολτόπουλος από την Άρδασσα, κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνα βουνού Virgin Forest Trail απόστασης 162,7χλμ

Ο Μωϋσής Φολτόπουλος από την Άρδασσα, κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνα βουνού Virgin Forest Trail απόστασης 162,7χλμ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Μωϋσής Φολτόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνα βουνού Virgin Forest Trail απόστασης 162,7χλμ, που διεξάγεται στο Παρανέστι Δράμας σημειώνοντας ρεκόρ διαδρομής! Στα μοναδικά μέρη της Ροδόπης που φιλοξένησαν τον πρώτο υπερμαραθώνιο βουνού στην Ελλάδα το 2007, απόστασης 102χλμ.
Πριν λίγες βδομάδες ολοκλήρωσε στις Ελβετικές Άλπεις αγώνα βουνού 360χλμ, καταλαμβάνοντας την 7η θέση, ενώ είχε προηγηθεί ένα νέο ρεκόρ διαδρομής σε αγώνα 100χλμ στον Όλυμπο.
Ο Μωϋσής λαμβάνει μέρος συστηματικά σε αγώνες βουνού,και όχι μόνο, από το 2008, και προπονείται κυρίως στο αγαπημένο του Άσκιο, μια ανάσα από το χωριό του, την Άρδασσα Εορδαίας του Νομού Κοζάνης.
Γεννημένος το 1984, πατέρας 3 κοριτσιών, 9, 7 και 3 ετών, προπονημένος στην ζωή και όχι «κατασκευασμένος» αθλητής με το ζόρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει σε όλους μας, ότι η αγάπη για την φύση και τον αθλητισμό μας μαθαίνει να προσπαθούμε πάντα λίγο παραπάνω.
Μωϋσή σε ευχαριστούμε θερμά!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team