Αρχική > Παραπολιτικά > Ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας στα γραφεία του ΠΑΛΜΟΥ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου

Ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας στα γραφεία του ΠΑΛΜΟΥ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μεγάλη χαρά μας έδωσε, η επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας μας, του επισκόπου Φιλαδελφείας, από την μακρινή Ιορδανία κ.κ. Βενέδικτου.
Ο Μητροπολίτης ήλθε στην περιοχή συνοδεύοντας την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας ‘’Γαλιλαίας’’ η οποία εκτέθηκε σε προσκύνημα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης, όπου και ο ίδιος λειτούργησε το πρωί του Σαββάτου.
Το πρωί της Κυριακή επισκέφθηκε την Πτολεμαΐδα, στην οποία διατηρεί δεσμούς με τον εκδότη μας, ξεναγήθηκε στην πόλη και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το απόγευμα επισκέφθηκε τα μοναστήρια Αγίου Παντελεήμονα Βλάστης, Παναγίας στην Κλεισούρα και τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Εμπορίου.
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο (από δεξιά προς αριστερά) ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ.κ. Βενέδικτος, με τον συνεργάτη του Αθανάσιο Αλεξίου, τον εκδότη μας Αντώνη Πουγαρίδη και τον Κοσμά Πουγαρίδη, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΛΜΟΥ.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team