Αρχική > Πολιτική > Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στη Βουλή: «Η ενδυνάμωση του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας συνάδει με την ουσιαστική περιφερειακή ανάπτυξη- Ο ρόλος του σήμερα είναι καταλυτικός λόγω Δίκαιης Μετάβασης» (VIDEO)

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στη Βουλή: «Η ενδυνάμωση του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας συνάδει με την ουσιαστική περιφερειακή ανάπτυξη- Ο ρόλος του σήμερα είναι καταλυτικός λόγω Δίκαιης Μετάβασης» (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην ενίσχυση του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με υποδομές και προσωπικό και την ανάγκη ενδυνάμωσης του ιδρύματος αλλά και των περιφερειακών ιδρυμάτων, για λόγους περιφερειακής ανάπτυξης και ειδικά -τοπικά- λόγω Δίκαιης μετάβασης και του καταλυτικού ρόλου που θα κληθεί να παίξει το ίδρυμα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από τη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος, στο Σ/Ν του Υπ.Παιδείας για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στ. Καλαφάτης: «Οι αποζημιώσεις των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό της 9ης Απριλίου θα είναι δίκαιες και άμεσες» (και στη Δ. Μακεδονία)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε εμπράκτως ότι στηρίζει τον ΕΛΓΑ, καθώς ήταν η μόνη που ενίσχυσε τον ...