Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Ο Λάζαρος Γκερεχτές σε Αλιάκμονα, Δρυόβουνο, Πελεκάνο και Σισάνι: «Η λύση στο αρδευτικό, είναι η απόδειξη για το ποιος γνωρίζει και έχει τον τρόπο…»

Ο Λάζαρος Γκερεχτές σε Αλιάκμονα, Δρυόβουνο, Πελεκάνο και Σισάνι: «Η λύση στο αρδευτικό, είναι η απόδειξη για το ποιος γνωρίζει και έχει τον τρόπο…»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε Αλιάκμονα, Δρυόβουνο, Πελεκάνο και Σισάνι βρέθηκε χθες, ο Λάζαρος Γκερεχτές και ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με τις υποδομές των χωριών τους, ενώ ανέπτυξε και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη τετραετία.

Στην ομιλία του στο Σισάνι, ο Λάζαρος Γκερεχτές, κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν με γνώμονα την αποτελεσματικότητα του κάθε συνδυασμού και όχι με βάση τις προεκλογικές υποσχέσεις: «Είναι δεδομένο πως όλοι θα σας πουν ότι, τα προβλήματα θα λυθούν. Το θέμα είναι ποιος έχει τον τρόπο και ποιος έχει αποδείξει πως μπορεί να τα λύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας και το παράδειγμα της ολοκλήρωσης του αρδευτικού Σισανίου, το οποίο ο ίδιος χειρίστηκε προσωπικά.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team