Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο Κοσμάς Καλεντηριάδης για την αποχώρηση Κάλφα από το συνδυασμό Σαρρή του ΕΒΕ Κοζάνης

Ο Κοσμάς Καλεντηριάδης για την αποχώρηση Κάλφα από το συνδυασμό Σαρρή του ΕΒΕ Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Κοσμάς Καλεντηριάδης σχολίασε την αποχώρηση Κάλφα από το συνδυασμό Σαρρή του ΕΒΕ Κοζάνης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. 

Το κείμενο της ανάρτησης:

«Καθαρός , έντιμος και πάνω απ” όλα αγωνιστής χρόνια . Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κρατήσει την διοίκηση ενωμένη αλλά δυστυχώς κάποιοι ξέχασαν ότι το ΕΒΕ είναι ένας θεσμός όπου πρέπει να βρίσκετε κοντά στον επιχειρηματία και να διεκδικεί ότι καλύτερο μπορεί άσχετα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθένα εκεί μέσα .

Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική . Η Μακεδονία θα μείνει και θα είναι για μας αλλά και για όλη την υφήλιο Ελληνική . Ο μέγας Αλέξανδρος ήταν , είναι και θα είναι Έλληνας . Αλλά σε μια εκδήλωση εορτασμού 100 χρόνων , έχοντας καλεσμένους απ” όλη την χώρα αλλά και επιχειρήσεις που περίμεναν ώρες στα τραπέζια , κάνοντας την τιμή να μας περιμένουν , δεν μπαίνεις στην διαδικασία μιας κομματικής αντιπαράθεσης .

Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη σαν μέλος της Διοίκησης του ΕΒΕ , σαν πρόεδρος του εκθεσιακού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας αλλά πάνω απ” όλα σαν άνθρωπος, σε όλους αυτούς που σε καμία περίπτωση δεν ήρθαν εκεί να μας τιμήσουν με την παρουσία τους για να ακούσουν αυτά που ειπώθηκαν .»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team