Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Ο Κορωνοϊός στη Δυτική Μακεδονία – Γράφει ο Μάξιμος Κωνσταντινίδης

Ο Κορωνοϊός στη Δυτική Μακεδονία – Γράφει ο Μάξιμος Κωνσταντινίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με κάθε καλή διάθεση και χωρίς καμία πικρόχολη διάθεση, μία ανάλυση πισημων στοιχείων καταδεικνύει το εξής θέμα. Η Ελλάδα έχει πληθυσμό 10.815.000 άτομα περίπου. Η Δυτική Μακεδονία έχει πληθυσμό 283.690 άτομα περίπου. Τα θύματα του Κορωνοϊού συνολικά στην Ελληνική επικράτεια μέχρι σήμερα είναι 106.

Με την απλή μέθοδος των τριών οι νεκροί της Δυτικής Μακεδονίας θα έπρεπε να είναι περίπου 2,8 άτομα. Ούτε καν 3 δηλαδή. Γιατί οι νεκροί στην εν λόγω περιοχή είναι κατά μια επίσημη πηγή 16; Δηλαδή γιατί είναι 6 φορές περισσότεροι;

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα e-ptolemeos οι νεκροί στη Δυτική Μακεδονία είναι ήδη 23. Αυτό σημαίνει 8 φορές περισσότεροι από ότι θα έπρεπε στατιστικά!  Τι φταίει; Φταίει ότι αρρώστησαν 8 φορές περισσότεροι;

Τα επίσημα στοιχεία δίνουν μόνο 116 κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία στο σύνολο των 2.207 καταγεγραμμένων στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα.

Το ποσοστό θνησιμότητας σε σχέση με τα καταγεγραμμένα κρούσματα για την Ελλάδα είναι 4,8% και είναι ήδη ένα νούμερο που εγείρει ερωτηματικά. Το ποσοστό θνησιμότητας στη Δυτική Μακεδονία σε σχέση με τον αριθμό βεβαιωμένων κρουσμάτων στην Περιφέρεια είναι, δυστυχώς, 13,80%.

Φταίνε τα στοιχεία μήπως; Μήπως κανένας γιατρός εικάζει τι μπορεί να φταίει; Οι γνώσεις μου δεν επαρκούν παρά μόνο για να κάνω τις αριθμητικές διαπιστώσεις που ωστόσο βάζουν ερωτήματα που ζητούν απάντηση!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team