Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας παρουσίασε το νέο βιβλίο του «Μια νύχτα ακόμα» σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Εορδαίας

Ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας παρουσίασε το νέο βιβλίο του «Μια νύχτα ακόμα» σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μια ξεχωριστή παρουσίαση βιβλίου με καλεσμένο τον συγγραφέα – ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της γιορτής της μητέρας από το Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας στο καφέ Splendor.

Ο συγγραφέας παρουσίασε το νέο βιβλίο του << Μια νύχτα ακόμα >> όπου άγγιξε και άφησε στους παρευρισκόμενους όμορφα , ξεχωριστά συναισθήματα και τις καλύτερες εντυπώσεις . Ευχή τα καλύτερα ταξίδια να ξεκινήσουν για όλους γιατί η ζωή μας είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι .

Την εκδήλωση πλαισίωσε η παιδική χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας με υπέροχα τραγούδια αναφορά στη μητέρα και η διοργάνωση έγινε με την συνεργασία του βιβλιοπωλείου Λέκτωρ .

Η πρόεδρος Αντωνιάδου Μαρία καθώς και το διοικητικό συμβούλιο έκαναν αναφορά στην αξία της οικογένειας καθώς και το ρόλο της μητρότητας τονίζοντας ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα που να ενισχύουν και να προστατεύουν την οικογένεια .

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team