Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου στη Δυτική Μακεδονία στις αρχές Μαΐου

Ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου στη Δυτική Μακεδονία στις αρχές Μαΐου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει στις αρχές Μαΐου ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς της ακριτικής περιφέρειας.

Η παρθενική επίσκεψη του υπουργού Οικονομίας στη Δυτική Μακεδονία, θα συνδυαστεί με την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά, εκπροσωπώντας επισήμως την κυβέρνηση στη σημαντική για την Καστοριά και τη Σιάτιστα διοργάνωση, η οποία έχει διεθνές ενδιαφέρον. Με την έλευση του Δ. Παπαδημητρίου τόσο η κυβέρνηση σε κεντρικό επίπεδο όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο ανοίγουν την ατζέντα της περιφερειακής ανάπτυξης. Η επίσκεψη του αρμόδιου υπουργού θα είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία, ώστε να έχει μία πρώτη και ολοκληρωμένη εικόνα για τον στρατηγικής σημασίας κλάδο της γούνας και για το ρόλο που διαδραματίζει στην εθνική οικονομία επιφέροντας τεράστια ποσά σε συνάλλαγμα, ενώ θα του δοθεί η δυνατότητα επαφών με παραγωγικούς φορείς της γούνας.

Επίσης, στους υπόλοιπους νομούς θα έχει συναντήσεις με παραγωγικές τάξεις και εκπροσώπους φορέων. Η Περιφερειακή Επιτροπή και οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας θα επιδώσουν στον υπουργό οικονομίας την πρόταση των οργανώσεων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τις δράσεις που θα πρέπει να αναληφθούν σε τοπικό και κυρίως σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι περί τις 20 Μαΐου αναμένεται στην Κοζάνη κυβερνητικό στέλεχος και υπηρεσιακός παράγοντας, καθώς προγραμματίζεται μία μεγάλη εκδήλωση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ευχαριστήριο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου στην εταιρεία Elite Strom Πτολεμαΐδας για την προσφορά της

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας εκφράζει δημόσια την εταιρεία Κυριακίδης Παναγιώτης (Elite Strom-Πτολεμαΐδας) για την δωρεά εκατό ...