Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Ο «Ιντιάνα Τζόουνς» της περιοχής σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού στην Αναρράχη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

Ο «Ιντιάνα Τζόουνς» της περιοχής σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού στην Αναρράχη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δεν σταματά να αναζητεί, κρυμμένους θησαυρούς, ο ‘’Ιντιάνα Τζόουνς’’ της περιοχής μας, συμπολίτης μας, Χριστόφορος Μαυροματίδης.

Αυτή την φορά ζητά άδεια εκσκαφής νότια της Κοινότητας Αναρράχης, προκειμένου να αναζητήσει θησαυρό, αξιοποιώντας πληροφορίες του.

Για το αίτημά του, γνωμάτευσε ήδη θετικά το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Αναρράχης και σήμερα Τετάρτη είναι εγγεγραμμένο 5ο θέμα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη.

Όπως στις προηγούμενες αιτήσεις, αναμένεται θετική γνωμοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία θα σταλεί  στην Περιφέρεια για έκδοση αδείας όπως προβλέπει ο νόμος.

Στη συνέχεια θα γίνει εκσκαφή παρουσία της Αστυνομίας, της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας και εκπροσώπων Δήμου- Περιφέρειας.

Μακάρι αυτή την φορά, η προσπάθεια του συμπολίτη μας Μαυροματίδη Χριστόφορου, να έχει θετική κατάληξη, και να υπάρχει ωφέλεια και γι αυτόν και για το δημόσιο.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέες τοπικές οργανώσεις και εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε φάση αναδιάρθρωσης των τοπικών οργανώσεων βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γίνονται ήδη ...