Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Ο «Ιντιάνα Τζόουνς» της περιοχής σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού στην Αναρράχη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

Ο «Ιντιάνα Τζόουνς» της περιοχής σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού στην Αναρράχη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Δεν σταματά να αναζητεί, κρυμμένους θησαυρούς, ο ‘’Ιντιάνα Τζόουνς’’ της περιοχής μας, συμπολίτης μας, Χριστόφορος Μαυροματίδης.

Αυτή την φορά ζητά άδεια εκσκαφής νότια της Κοινότητας Αναρράχης, προκειμένου να αναζητήσει θησαυρό, αξιοποιώντας πληροφορίες του.

Για το αίτημά του, γνωμάτευσε ήδη θετικά το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Αναρράχης και σήμερα Τετάρτη είναι εγγεγραμμένο 5ο θέμα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη.

Όπως στις προηγούμενες αιτήσεις, αναμένεται θετική γνωμοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία θα σταλεί  στην Περιφέρεια για έκδοση αδείας όπως προβλέπει ο νόμος.

Στη συνέχεια θα γίνει εκσκαφή παρουσία της Αστυνομίας, της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας και εκπροσώπων Δήμου- Περιφέρειας.

Μακάρι αυτή την φορά, η προσπάθεια του συμπολίτη μας Μαυροματίδη Χριστόφορου, να έχει θετική κατάληξη, και να υπάρχει ωφέλεια και γι αυτόν και για το δημόσιο.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η θολότητα του νερού στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Κατόπιν παραπόνων που μας κατέθεσαν αναγνώστες, αναζητήσαμε το που οφείλεται η παρατεταμένη θολότητα του νερού που προέρχεται ...