Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο γιατρός Γιάννης Κουνέλλας, που επισκέφτηκε χθες Δαμασκηνιά και Δραγασιά μιλάει στο «e-ptolemeos.gr»- Τι λέει για την κλινική εικόνα των κατοίκων- Τι τον εντυπωσίασε- Πόσους κατοίκους εξέτασε και πόσα δείγματα λήφθηκαν- Το μήνυμα που στέλνει

Ο γιατρός Γιάννης Κουνέλλας, που επισκέφτηκε χθες Δαμασκηνιά και Δραγασιά μιλάει στο «e-ptolemeos.gr»- Τι λέει για την κλινική εικόνα των κατοίκων- Τι τον εντυπωσίασε- Πόσους κατοίκους εξέτασε και πόσα δείγματα λήφθηκαν- Το μήνυμα που στέλνει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για καλή κατάσταση την οποία διαπίστωσε στους κατοίκους της Δαμασκηνιάς και της Δραγασιάς, τους οποίος επισκέφθηκε χθες, έκανε λόγο ο ιατρός Γιάννης Κουνέλλας μιλώντας σήμερα το πρωί στο «e-ptolemeos.gr».

O κ. Κουνέλλας, από το εργαστήριο του στο διαγνωστικό κέντρο το οποίο διατηρεί, στην Αθήνα και την περιοχή της Νέας Ερυθραίας, ελέγχει τα δείγματα που έλαβε χθες από περίπου 20 κατοίκους της περιοχής και όπως σας ενημερώσαμε χθες, δεν παρουσίαζαν συμπτώματα  που να παραπέμπουν σε κάτι ανησυχητικό:

«Αυτό είναι και το ευχάριστο από τη χθεσινής μας επίσκεψη», σημειώνει και στέκεται κυρίως στο φόβο και την ψυχολογική κούραση αυτών των ανθρώπων οι οποίοι ζουν σε καθεστώς καραντίνας από τις 16 Μαρτίου.

Ο Γιάννης Κουνέλλας μαζί με συνάδελφό και συνεργάτη του εξέτασαν περίπου 30 κατοίκους της περιοχής οι οποίοι θέλησαν να τον επισκεφτούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Δαμασκηνιά, ενώ πήγε και στη Δραγασιά όπου είδε από απόσταση και μια γυναίκα η οποία είναι έγκυος στον 9ο μήνα.

Τους γιατρούς συνόδευε ο Δήμαρχος Βοϊου, Χρήστος Ζευκλής, ενώ συνεπικουρούσε και μία υπάλληλος του Δήμου οποία φρόντιζε να υπάρχει η σωστή σειρά προκειμένου να προσέρχονται οι κάτοικοι τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Στο γιατρό έκανε εντύπωση το γεγονός πως οι κάτοικοι είχαν χαρτιά στα οποία σημείωναν τη θερμοκρασία τους, κάτι το οποίο προφανώς έχει υποδειχθεί από τους γιατρούς που τους παρακολουθούν τηλεφωνικά: «Μου έδειξαν τα χαρτιά με τις θερμοκρασίες τους. Γράφουν κάθε μέρα πως πηγαίνουν, μου έκανε εντύπωση», τόνισε ο κ. Κουνέλλας.

Τα αποτελέσματα πιθανόν θα βγουν αύριο το πρωί προς μεσημέρι, ενώ στο μήνυμά του μέσω του «e-ptolemeos» ο γιατρός σημειώνει: «Αυτό που θέλω να μείνει είναι ο εθελοντισμός και η προσφορά. Δίνουμε όλη μια μεγάλη μάχη και το ενδιαφέρον μας πρέπει να είναι σε όσους περνάνε δύσκολα αυτή τη στιγμή».

Ο Γιάννης Κουνέλλας είχε τηλεφωνήσει στο Δήμαρχο Βοϊου, μετά από τηλεοπτική συνέντευξη του Χρήστου Ζευκλή στο MEGA και προθυμοποιήθηκε να ανέβει στη Δαμασκηνιά και τη Δραγασιά παρέχοντας αφιλοκερδώς όλες τις υπηρεσίες του.

Τα μέτρα ασφαλείας όπως τόνισε ήταν αυτά που προβλέπονται, με το Δήμο να είχε προμηθευτεί όλες τις απαραίτητες προστατευτικές στολές, ενώ οι αστυνομικοί που υπήρχαν στο μπλόκο της εισόδου είχαν όλα τα στοιχεία των δύο γιατρών που εισήλθαν στα δύο χωριά.

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας