Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στη Σιάτιστα για τα Ελευθέρια της πόλης- Ο Υφυπουργός Υποδομών από σήμερα στο Βόιο μαζί με τους Κρήτες

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στη Σιάτιστα για τα Ελευθέρια της πόλης- Ο Υφυπουργός Υποδομών από σήμερα στο Βόιο μαζί με τους Κρήτες

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Σιάτιστας θα δώσει το παρών, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση.  Μάλιστα ο κ. Κεφαλογιάννης βρίσκεται στη Σιάτιστα από την Κυριακή το βράδυ συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο, από τους Κρήτες οι οποίοι τιμούν τα Ελευθέρια της πόλης.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Βοϊου, Χρήστος Ζευκλής, με ανάρτησή του στο facebook, καλωσόρισε τον Υφυπουργό και τους Κρήτες γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καλωσορίσαμε τον υφυπουργό υποδομών και μεταφορών κύριο Κεφαλογιάννη Γιάννη ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις αυριανές εκδηλώσεις. Μαζί με τον Κρητικό υφυπουργό καλωσορίζουμε και όλους τους Κρήτες πού για μία ακόμη φορά τιμούν με την παρουσία τους την επέτειο της 4ης Νοεμβρίου και αποτείουν φόρο τιμής στους προγόνους τους ανελλιπώς εδώ και δεκαετίες. Φίλοι καλώς ορίσατε!»

Να σημειωθεί πως την επίσκεψη Κεφαλογιάννη, για την οποία σας είχε ενημερώσει ο «Π», αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημοτική αρχή και την περιοχή, καθώς ο Υφυπουργός θα ακούσει τα επιχειρήματα για την κατασκευή των διοδίων, θέμα το οποίο απασχολεί την καθημερινότητα των πολιτών του Βοΐου.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας