Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ο Γ. Αντωνιάδης υποδέχθηκε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2020

Ο Γ. Αντωνιάδης υποδέχθηκε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2020

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤους  νεαρούς αθλητές και αθλήτριες  του Αθλητικού  Ομίλου Φλώρινας  Άγγελο Αντωνιάδη, Νεφέλη Τίτα, Σπύρο Παπαδόπουλο και Έλενα Ιωάννου υποδέχτηκε την Παρασκεύη  3 Ιανουαρίου 2020  ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης στο πολιτικό του γραφείο. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής τους κ. Χρήστος Τίτας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  ενόψει της συμμετοχής των νεαρών αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2020 , που θα διεξαχθούν στην Λωζάνη της Ελβετίας.

Ο κ. βουλευτής συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή για την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής τους στην Χειμερινή  Ολυμπιάδα Νέων και δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος που η Φλώρινα θα δώσει το παρών  στους αγώνες , χάρη στις προσπάθειες τους , την υπομονή  και την δίψα τους  για διάκριση. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον προπονητή για τα αιτήματα τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία τους.

Ο κ. βουλευτής τόνισε  ότι η  χιονοδρομία είναι ένα άθλημα συναρπαστικό , ιδιαίτερα διαδεδομένο στην περιοχή μας  και άρρηκτα  συνυφασμένο με την Φλώρινα λόγω των κλιματολογικών συνθηκών.

Ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε να γνωστοποιήσει στον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι ανάλογες υποδομές που θα βοηθούν τους αθλητές στην προετοιμασία τους και ταυτόχρονα να ζητήσει την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης κατά την οποία θα τιμηθούν οι αθλητές για αυτήν την σημαντική τους διάκριση.  Επιπλέον ζήτησε από τους αθλητές να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους με τον ίδιο ζήλο έτσι ώστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες διακρίσεις στο μέλλον οι οποίες θα αναδεικνύουν την Φλώρινα ως μια μητρόπολη της χιονοδρομίας και θα δικαιώνουν τους κόπους  τους.

 

 

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ραχήλ Μακρή: «Μετά από το παραλήρημα ψεμάτων από τον κ. Κοκλώνη και τηλεοπτικές εκπομπές κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα για αποκατάσταση της αλήθειας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Επειδή από το πρωί, έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο ...