Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου- Αλαβάνος στη Δυτική Μακεδονία: «Η κυβέρνηση επιταχύνει τις επιλογές της Ε.Ε. για την ενέργεια»

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου- Αλαβάνος στη Δυτική Μακεδονία: «Η κυβέρνηση επιταχύνει τις επιλογές της Ε.Ε. για την ενέργεια»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Περιοδεία σε χώρους εργασίας της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή του κόμματος, Λευτέρη Νικολάου- Αλαβάνο.

Ο κ. Νικολάου- Αλαβάνος, παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης συνέντευξη τύπου στα πλαίσια του προγράμματος της περιοδείας, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση της ΝΔ για την πολιτική στον τομέα της ενέργειας και τις αποφάσεις της για τη ΔΕΗ «οι οποίες βρίσκονται στην κατεύθυνση ενίσχυσης του μεγάλου κεφαλαίου και κατά των λαϊκών οικογενειών».

Όπως είπε ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα προωθήσει το κλείσιμο των μονάδων, άρα και την απόλυση των εργαζομένων, ενώ υποστήριξε πως το πλάνο της κινείται στην προώθηση των στρατηγικών επιλογών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Αύξηση τιμολογίων, μείωση αποδοχών στους εργαζόμενους, εργολαβοποίηση εργαζόμενων, κλείσιμο μονάδων, είναι το σχέδιο της επόμενης ημέρας», σημείωσε.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ βρέθηκε στον ΑΗΣ Μελίτης, στο Κύριο Πεδίο, στον ΑΗΣ Αμυνταίου, ενώ είχε συνάντηση με κατοίκους πληττόμενων από τη δραστηριότητα της ΔΕΗ χωριών.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας