Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ο Εθνικός Βατερού δεν πεθαίνει αλλά ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!!- Δελτίο Τύπου

Ο Εθνικός Βατερού δεν πεθαίνει αλλά ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!!- Δελτίο Τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Εθνικός Βατερού σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο του Συλλόγου και παραμένοντας πιστός στις δεσμεύσεις του, επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα ακόλουθα:

Το Δ.Σ. του Εθνικού Βατερού αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Β’ τοπικό της ΕΠΣ Κοζάνης.

Το Δ.Σ. βασισμένο στην φιλοσοφία και τις αρχές των ιδρυτών του Συλλόγου πριν από 47!! χρόνια αποφάσισε να ξαναδημιουργήσει την ομάδα με ένα κορμό παικτών από παιδιά του Βατερού κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε.

Πρωταρχικός στόχος της νέας Διοίκησης είναι η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Βατερού όπου τα τελευταία χρόνια το έχουν παραμελήσει. Ένα γήπεδο στολίδι για τον Νομό μας που δημιουργήθηκε από χρήμα και κυρίως κόπο όλων των κατοίκων του Βατερού!

Επίσης ο δεύτερος κυριότερος στόχος μας είναι η ανάδειξη του αθλητισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι. Θέλουμε να μετατρέψουμε τον αθλητικό χώρο σε τόπο χαράς, φιλίας και γιορτής με σκοπό κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι νέοι να ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι να απωθούνται από τον αθλητισμό. Τέλος όσοι φανατικοί προκαλούν συγκρούσεις και διαμάχες στον αγωνιστικό χώρο θα απομακρύνονται αυτομάτως είτε αποτελούν μέλη του Συλλόγου, είτε μέλη του Δ.Σ., είτε παίκτες είτε φίλαθλοι μηδενός εξαιρουμένου.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω όσον αφορά στις αρχές, την ηθική και τις αξίες που εκπροσωπεί ο Σύλλογος του Βατερού. Ο κόσμος του Βατερού το απαιτεί και ο Σύλλογος δεν το διαπραγματεύεται.

Όσοι νομίζουν ή έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να «παίζουν» με το ένδοξο όνομα, την ιστορία και τον κόσμο του Εθνικού Βατερού, είναι γελασμένοι.

Ο Εθνικός Βατερού τα τελευταία χρόνια πέρασε από πολλές κρίσεις με σημαντικότερη την φετινή και κινδύνεψε να καταστραφεί. Όμως οι κρίσεις αυτές θα βοηθήσουν στο να γίνει δυνατότερος ο Σύλλογος και να επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα και τον πρωταθλητισμό πιο δυνατός από ποτέ.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Εθνικού Βατερού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου ανέλαβαν την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου ανέλαβαν την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης όπως το ανακοίνωσε ...