Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο εγνωσμένου κύρους Πτολεμαιδιώτης Α. Καθηγητής Χειρουργικής Κωνσταντίνος Σαπαλίδης μιλάει στο e-ptolemeos για το Διεθνές Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής ,στο πλαίσιο του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ένωσης Γενικών Χειρουργών Ελλάδας, του οποίου η αυλαία ανοίγει αύριο το πρωί στο Ξενοδοχείο «Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας

Ο εγνωσμένου κύρους Πτολεμαιδιώτης Α. Καθηγητής Χειρουργικής Κωνσταντίνος Σαπαλίδης μιλάει στο e-ptolemeos για το Διεθνές Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής ,στο πλαίσιο του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ένωσης Γενικών Χειρουργών Ελλάδας, του οποίου η αυλαία ανοίγει αύριο το πρωί στο Ξενοδοχείο «Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και λαμβανομένων των προστατευτικών μέτρων, θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής , στο Πλαίσιο του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ένωσης Γενικών Χειρουργών Ελλάδος, το τριήμερο 25 ,26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ξενοδοχείο «Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας .

Στη σημαντικότατη αυτή επιστημονική διοργάνωση, που τιμά την Πόλη μας , αναφέρθηκε μιλώντας στο e-ptolemeos ο διακεκριμένος Επιστήμονας συμπατριώτης μας Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής Σχολής Επιστημων Υγείας Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , Κωνσταντίνος Σαπαλίδης τονίζοντας ότι όλα είναι έτοιμα , ώστε αύριο Παρασκευή 25 -9-2020 το πρωί να ανοίξει η αυλαία των εργασιών του Συνεδρίου .

Επεσήμανε ότι το Συνέδριο διοργανώνει η Ένωση Γενικών Χειρουργών Ελλάδος «ΕΕΓΧΕ» , σε συνεργασία με την Ελληνορουμανική Εταιρεία Χειρουργών «HEROES» , ενώ στοχεύει στην ανταλλαγή απόψεων και επισημάνσεων , στον τομέα της Χειρουργικής Ειδικότητας. Τόνισε ότι θα παρουσιαστούν όλα τα νέα χειρουργικά δεδομένα, αναφορικά με σοβαρές νόσους, από αξιόλογους Έλληνες και Ξένους Επιστήμονες.

Ο κ. Σαπαλίδης διευκρίνησε πως θα εφαρμοστούν με αυστηρότητα όλα τα υγειονομικά μέτρα και με την παρουσία μόνο 50 ατόμων στο τεράστιο Αμφιθέατρο «Παντελίδης» , καθώς θα έχουν τη δυνατότητα όσοι επιθυμούν , να παρακολουθούν το Συνέδριο διαδικτυακά .

Επιπλέον ο κ. Σαπαλίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες , αλλά και τους φορείς που συνέβαλλαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης, δεδομένου ότι η διεξαγωγή του Συνεδρίου στην Πτολεμαΐδα αποτελούσε ένα όραμα για τον ίδιο, που μετά από κάποια χρόνια παίρνει «σάρκα και οστά» !

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...