Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιος Γκανάτσιος για τη συνάντηση των εκπροσώπων υγείας με τον Αλέξη Τσίπρα (video)

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιος Γκανάτσιος για τη συνάντηση των εκπροσώπων υγείας με τον Αλέξη Τσίπρα (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

«Ο κ. Τσίπρας ήρθε ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ζήτησε μια ενημέρωση για τη λειτουργία του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του Lockdown. Το κάθε νοσοκομείο, καθώς και ο ιατρικός σύλλογος και ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ έδωσαν την ενημέρωση από την πλευρά τους, με τον κ. Τσίπρα να κάνει μια γενική ενημέρωση επί των θεμάτων», τόνισε ο κ. Γκανάτσιος στις δηλώσεις του.

Για μη λειτουργία της ΜΕΘ στο νοσοκομείο, ο κ. Γκανάτσιος απάντησε γενικότερα, πως στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα της περιοχής.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με πράσινο υδρογόνο η θέρμανση σπιτιών στη Σκωτία

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με υδρογόνο που θα παράγεται χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές θα θερμανθούν 300 σπίτια στη Σκωτία ...