Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – «Σχεδιάζουμε ένα δήμο πιο φιλικό προς τους γονείς, τα άτομα με αναπηρία και τους ποδηλάτες»

Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – «Σχεδιάζουμε ένα δήμο πιο φιλικό προς τους γονείς, τα άτομα με αναπηρία και τους ποδηλάτες»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!
  • 16-22 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις που θα γίνουν με περιορισμένη παρουσία κόσμου λόγω Covid

Ο Δήμος Εορδαίας θα συμμετάσχει εφέτος για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που θα γίνουν εφέτος από τις 16 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι δράσεις στηρίζονται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Λόγω του κορωνοϊού, η φετινή συγκυρία είναι ιδιαίτερη και οι εκδηλώσεις θα γίνουν περιορισμένα, χωρίς την ευρύτερη παρουσία του κόσμου. Λόγω κορωνοϊού, οι δράσεις θα γίνουν περιορισμένα, με τη συμμετοχή συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου.

Οι δράσεις θα γίνουν σε σχολεία, καθώς θα υπάρξει και ενημέρωση από την τροχαία σε μαθητές στα σχολεία, σε πάρκα, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, πεζοπορίες από τον Ορειβατικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Δρομέων, , λαμπαδηδρομία, ποδηλατοβόλτα, ζωγραφική κ.α. , ενώ τις εκδηλώσεις στηρίζουν και τα ΚΤΕΛ.

Μιλώντας στον «Π» η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων Μαίρη Αντωνιάδου, αναφέρθηκε στο μήνυμα αυτών των εκδηλώσεων , τονίζοντας πως: «Σχεδιάζουμε ένα δήμο πιο φιλικό στους γονείς και στα άτομα με αναπηρία αλλά και τους ποδηλάτες. Αυτό θα γίνει με τη συνεργασία όλων. Η πόλη μας είναι επίπεδη, πρέπει να κυκλοφορούμε με τα πόδια, με ποδήλατο και να βάλουμε λιγότερο στη ζωή μας το αυτοκίνητο.

Λόγω και της προσπάθειας να περιοριστεί η προσέλευση του κόσμου λόγω covid, το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις δράσεις από το site του δήμου Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, στο facebook, αλλά και τον δήμο Εορδαίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κοζάνη: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής σε κλήση για φωτιά σε ακατοίκητο ισόγειο

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα σε περίοικους της Οδού Πολυζούλη στην Κοζάνη, όταν ...