Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμος Αμυνταίου κατέθεσε πρόταση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Ο Δήμος Αμυνταίου κατέθεσε πρόταση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τους συνδημότες μας ότι κατατέθηκε πρόταση στην Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» ώστε να διεκδικήσει περίπου 1,7 εκ. Ευρώ για την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου. Η δράση θα περιλαμβάνει επεμβάσεις στον αστικό ιστό και στις προσόψεις καταστημάτων επί των κυριότερων εμπορικών οδών της πόλης του Αμυνταίου.

Η υποβολή της πρότασης είναι αποτέλεσμα συλλογικών ενεργειών του Δήμου Αμυνταίου και του Εμπορικού Συλλόγου με την επικουρία του ΕΒΕ Φλώρινας.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και ιδιαίτερα του κ. Νάντση Δ, κας Γεωργίτσα Αθ. και κ. Τεγόπουλου Π. Από πλευράς Δήμου Αμυνταίου καταλυτική ήταν η συμμετοχή του Αντιδημάρχου κου Νάτση Ι., του Προέδρου της Δ.Κ. Αμυνταίου κου Τρυφωνόπουλου Γ. όπως και του Δημοτικού συμβούλου κου Ακριτίδη Β.

Ο Δήμος Αμυνταίου ευχαριστεί τους συνδημότες μας επιχειρηματίες, χάρη στην σύμφωνη γνώμη των οποίων μπόρεσε να υποβληθεί ένας πλήρης φάκελος και το Αμύνταιο να διεκδικήσει το ποσό που του αναλογεί.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Υπενθύμιση Τρόπου Εξυπηρέτησης Πολιτών από τις Υπηρεσίες της Π. Ε. Καστοριάς εν μέσω Covid-19

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στο πλαίσιο εφαρμογής των εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λήψη αναγκαίων μέτρων προς περιορισμό ...