Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ο Δημήτρης Σιαπανίδης στο e-ptolemeos.gr : «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον φετινό Εορδαϊκό»

Ο Δημήτρης Σιαπανίδης στο e-ptolemeos.gr : «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον φετινό Εορδαϊκό»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Τον απολογισμό του για τον πρώτο περίπου μήνα προετοιμασίας έκανε στην κάμερα του e-ptolemeos.gr ο προπονητής του Εορδαϊκού Δημήτρης Σιαπανίδης που δηλώνει αισιόδοξος για την φετινό Εορδαϊκό ενώ είπε ότι ομάδα μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερη.

«Μετά από 25 μέρες προετοιμασίας ένα πρώτο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι η ομάδα είναι πολύ ανανεωμένη, υπάρχει πολύ φιλοδοξία και πολύ όρεξη από όλα τα παιδιά.

Για αυτό το διάστημα και για μια ανανεωμένη ομάδα όπως εμείς κάναμε περισσότερα βήματα από όσα θα περιμέναμε και ήμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Σίγουρα χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης με την προετοιμασία να συνεχίζεται ενώ δεν έχουμε «γεμίσει» ακόμα και το ρόστερ και περιμένουμε 1-2 παιδιά ακόμη για να είμαστε πιο «γεμάτοι».

Είμαστε σε αναζητήσεις, ψάχνουμε και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

Το πολύ καλό και θετικό είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν με πολύ όρεξη, έχουν φιλοδοξίες και το δείχνουν αυτό καθημερινά. Μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Έχουμε και τα προηγούμενα φιλικά που βγάζουμε συμπεράσματα για το που βρισκόμαστε ενώ και με τα επόμενα θα βγουν ακόμα περισσότερα για το που είμαστε αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος.

Έχουμε πει από την αρχή και βλέποντας το ρεαλιστικά με ομάδες από τη περιοχή που είναι σε ανώτερες κατηγορίες είναι λίγο δύσκολο να κάνουμε φέτος τον Εορδαϊκό που θέλουμε σίγουρα όλοι μας.

Προέκυψαν δυσκολίες στο να μπορέσουμε να «γεμίσουμε» νωρίς το ρόστερ, αλλά αυτό έχει να κάνει με πολλά που σκέφτεται ο καθένας.

Δικός μας στόχος ήταν να κάνουμε μια γερή ομάδα για το Α΄ Τοπικό, νομίζω ότι ήμαστε σε αυτό το δρόμο σε αυτό το σκεπτικό και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σημερινά (27/10) κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες τα σημερινά κρούσματα στη δυτικη Μακεδονία κατανέμονται ως εξής: Δήμος Κοζάνης 8 Δήμος Εορδαίας ...