Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης για τους ανθρώπους και τα στελέχη των υγειονομικών δομών -“Είμαστε ευγνώμονες για τον επαγγελματισμό και το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς”

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης για τους ανθρώπους και τα στελέχη των υγειονομικών δομών -“Είμαστε ευγνώμονες για τον επαγγελματισμό και το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς”

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα, οφείλω να στείλω εκ μέρους όλων των δημοτών ένα μήνυμα θερμών ευχαριστιών και απέραντης ευγνωμοσύνης, ως ελάχιστο φόρο τιμής, στους ανθρώπους και τα στελέχη όλων των υγειονομικών δομών της περιοχής μας, η οποία βιώνει μία δύσκολη κατάσταση.

Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται, όσο κανείς άλλος, στην πρώτη γραμμή για την φροντίδα των πολιτών και την προστασία της δημόσιας υγείας. Είμαστε ευγνώμονες για τον επαγγελματισμό και το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Ο Δήμος Καστοριάς βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες του. Με καθημερινή και συνεχή λειτουργία των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης. Με συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση. Οι δημότες της Καστοριάς δεν είναι μόνοι τους. Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team