Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο απολογισμός του δρώμενου «Αμοντάριστα Πουλιά», του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

Ο απολογισμός του δρώμενου «Αμοντάριστα Πουλιά», του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Τι δράση γίνεται, τι έχουμε εδώ;»

«Επιτέλους, ζωντάνεψε ο πεζόδρομος»

«Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο»

Αυτά και πολλά ακόμη ενθαρρυντικά λόγια, ακούγαμε όσο παρουσιάζαμε στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης τα «Αμοντάριστα Πουλιά» την Πέμπτη 09 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης.

Ένα site specific δρώμενο με εικόνες καθημερινότητας που ζήσαμε όλοι/ες την περίοδο του εγκλεισμού, μπολιασμένες με φανταστικές εικόνες ελεύθερων πουλιών που ακολουθούνε την καρδιά τους αναζητώντας την επαφή, τον έρωτα, την πρότερη ελευθερία.

Η δράση ήταν μια ιδέα του σκηνοθέτη Στέλιου Χλιαρά, που είχε και την επιμέλειά της, μαζί με την Εύη Μιμίκου στο εικαστικό κομμάτι και τη Νικολέτα Σιωμού στις τεχνικές λεπτομέρειες.

Στη δράση συμμετείχαν οι:

Βασιλική Βαλιάκα, Άρτεμις Θοδώρη, Ευαγγελία Κωνσταντοπούλου, Στέφανος Λέντζης, Άννα Μαμάτσιου, Κωνσταντίνα Ματιάκη, Αργύρης Παπανικολάου, Έλενα Τζήκα, Γιώργος Τριανταφύλλου, Αλέξανδρος Χάτσιος.

Ευχαριστούμε το Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση της άδειας χρήσης του χώρου και την Τοπική Κοινότητα Κοζάνης για τη δωρεά των υλικών που απαιτήθηκαν για το δρώμενο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ο τυφλός βοσκός που ζει στα Γρεβενά και γνωρίζει από στήθους τα βιβλία της Καινής Διαθήκης!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Του Μιχαήλ Γ. Τρίτου, Ομοτίμου καθηγητού Α.Π.Θ. Στο βλαχόφωνο ορεινό χωριό Μηλιά Μετσόβου (υψόμετρο ...