Αρχική > Slider > Ο απόηχος της επίσκεψης των Βουλευτών της ΝΔ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Ο απόηχος της επίσκεψης των Βουλευτών της ΝΔ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τελείωσε η επίσκεψη του γαλάζιου κλιμακίου στο ενεργειακό λεκανοπέδιο. Αν και οι βουλευτές που έδωσαν το «παρών» ήταν σημαίνοντα πρόσωπα στην ιεραρχία, και αρκετοί σε αριθμό, δεν ήταν μεγάλος ο θόρυβος που προκάλεσαν.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ήταν λάθος ο χρόνος της επίσκεψης. Ότι δηλαδή έπρεπε να γίνει – όχι μόνο πριν την ψήφιση αλλά – πριν τη διαμόρφωση του νομοσχεδίου της αποεπένδυσης, έτσι ώστε να κονταροχτυπηθούν πολιτικά οι δύο απόψεις.

Για άλλους, η επίσκεψη πέρασε στα «ψιλά», λόγω της διαρκούς τάσης εσωστρέφειας που διαπνέει τη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια. Ενώ η βάση της ΝΔ αναμένει εδώ και αρκετό καιρό να γίνει πολιτική εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί η βούληση του κόμματος για το τι μέλλει γενέσθαι στη ΔΕΗ, το βουλευτικό κλιμάκιο περιορίστηκε σε μία συνέντευξη τύπου, η οποία έγινε στα γραφεία της ΝΟΔΕ παρουσία μικρού αριθμού στελεχών.

Το θετικό για αυτούς, είναι πως με την ευκαιρία της ψήφισης της αποεπένδυσης (και κατόπιν αυτής) εκφράστηκε δημόσια και ξεκάθαρα, η θέση της ΝΔ για την ενέργεια. Είναι γεγονός πως τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρες οι θέσεις της, μιας και πολλοί από τους γαλάζιους αυτοδιοικητικούς είτε απλά διαφωνούσαν, είτε στρέβλωναν τεχνηέντως τις θέσεις της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ… 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team