Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Άνθιμος Μπιτάκης στο Δ.Σ. Αμυνταίου για τη μήνυση στον Εισαγγελέα για τα Βαλτόνερα: «Θέλουμε να πυροδοτήσουμε εξελίξεις και να επισημάνουμε τον κίνδυνο»

Ο Άνθιμος Μπιτάκης στο Δ.Σ. Αμυνταίου για τη μήνυση στον Εισαγγελέα για τα Βαλτόνερα: «Θέλουμε να πυροδοτήσουμε εξελίξεις και να επισημάνουμε τον κίνδυνο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, για τα φαινόμενα που παρουσιάζονται στην Τοπική Κοινότητα Βαλτονέρων του Δήμου Αμυνταίου, κατέθεσε ο δήμος Αμυνταίου χθες το πρωί. Τη μήνυση κατέθεσε ο δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, δια του πληρεξούσιου Δικηγόρου του.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου ζήτησε τη συνδρομή της Δικαιοσύνης για το τόσο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την Τοπική Κοινότητα Βαλτονέρων καθώς και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμυνταίου.

Μιλώντας σχετικά στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου της Τετάρτης, ο Άνθιμος Μπιτάκης σημείωσε ότι στη μηνυτήρια αναφορά συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων και η μελέτη Λέκκα του 2017, η έκθεση του ΙΓΜΕ το 2018, η έκθεση του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με υπογραφή ΑΝΚΟ, η Μελέτη Βιωσιμότητας της ΑΝΚΟ. Στην ίδια μήνυση αναφέρεται πως το θέμα απασχόλησε το Δ.Σ. Αμυνταίου και το περιφερειακό, ενώ έγινε αναφορά και σ τις δύο επιστολές που έστειλε ο δήμος στα αρμόδια υπουργεία.
Ο κ. Μπιτάκης επεσήμανε τον κίνδυνο που υπάρχει για τη ζωή των κατοίκων λόγω του φαινομένου, λέγοντας πως στόχος είναι να πυροδοτήσει εξελίξεις για το θέμα που ταλανίζει την περιοχή, σε συνδυασμό και με τη σεισμογενή περίοδο που ταλανίζει τη χώρα τελευταία, σεισμοί που και ταρακούνησαν και τη Δ. Μακεδονία.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία του Παναγιώτη Μωυσιάδη, στην εκδήλωση «Πτολεμαΐδα, τόπος μνήμης και διεκδίκησης», αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κορωνοϊός: Μείωση των ενεργών κρουσμάτων την Δευτέρα στην Δυτική Μακεδονία. Πως κατανέμονται τα 20 ...