Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > O Αλέξης Τσίπρας από τα Γρεβενά: «Η Δ. Μακεδονία ήταν από τις αδικημένες περιφέρειες και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε και πέτυχε να αντιμετωπίσει τις μεγάλες αδικίες» -Φωτογραφίες-Video

O Αλέξης Τσίπρας από τα Γρεβενά: «Η Δ. Μακεδονία ήταν από τις αδικημένες περιφέρειες και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε και πέτυχε να αντιμετωπίσει τις μεγάλες αδικίες» -Φωτογραφίες-Video

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ξεκίνησε από τα Γρεβενά το πρωί της Τετάρτης η διήμερη περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη Δυτική Μακεδονία.

Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, όπου και έγινε ομιλία με θέμα «Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Αναφερόμενος στην παρουσία του στα Γρεβενά, ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά:

«Επίσκεψη στα Γρεβενά, στην καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας. Μια Περιφέρεια που ήταν από τις αδικημένες της χώρας μας και που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε δύσκολες συνθήκες, προσπάθησε και πέτυχε να αντιμετωπίσει τις μεγάλες αδικίες, προστατεύοντας τους πιο αδύναμους».

Για το προσφυγικό, ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, λέγοντας πως:

«Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός ακραίου νεοσυντηρητισμού αλλά και μιας προσπάθειας επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, προκειμένου η κυβέρνηση της ΝΔ να κρύψει την αδυναμία της στη διαχείριση του προσφυγικού». 

Καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε πως:

«Η χώρα μας έχει μια μακρά παράδοση σε αγώνες, διεκδικήσεις και κατακτήσεις. Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας, να πάρετε την δημοκρατική παράταξη στα χέρια σας, προκειμένου να προστατεύσουμε αυτές τις κατακτήσεις, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια πορεία προς τα εμπρός για τη χώρα». 

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα θα συνεχιστεί το απόγευμα στην Κοζάνη με ομιλία στην στέγη ποντιακού ελληνισμού (ώρα 19.30΄).


Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team