Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Novartis- Μασκαρέματα με Κουκούλες -Για την ταμπακιέρα (κλεμμένα) τσιμουδιά …. Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Novartis- Μασκαρέματα με Κουκούλες -Για την ταμπακιέρα (κλεμμένα) τσιμουδιά …. Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣυντονισμένα βάλθηκαν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι η υπόθεση «Novartis» ήταν κατά κοινή ομολογία ΟΛΩΝ των πολιτικών δυνάμεων, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, χάθηκαν δις ΕΥΡΩ από τα Aσφαλιστικά Tαμεία, όχι μόνο τα Ελληνικά, αλλά και όσων κρατών η τιμή φαρμάκων διαμορφωνόταν από τις ελληνικές πρακτικές- πολιτικές και άλλες αλχημείες.

Αυτά δεν ενδιαφέρουν πλέον καμιά είδηση στα δελτία, πόσα δις ΕΥΡΩ χάθηκαν, ποιοι τα έκαναν μούχτι, πως θα επιστραφούν μπας και φιλοτιμηθούν να δώσουν τα δικαιούμενα αναδρομικά (πλην δικαστικών κ.λπ.) και στους μικρο-συνταξιούχους. Πουλάνε μόνον οι μεγαλο-δημοσιογράφοι, αν θα βγουν οι κουκούλες και πόσο κακοί άνθρωποι είναι αυτοί οι προστατευόμενοι μάρτυρες που κατηγορούν τους πολιτικούς μας, κάτι σαν τους κουκουλοφόρους δωσίλογους-συνεργάτες των κατακτητών.

Τι μου θύμισε-τι μου θύμισε …. Την Κυριακή που μας πέρασε η ΕΡΤ1 πρόβαλε το βράδυ τη ταινία «Η ΑΛΗΘΕΙΑ» του Τζέιμς Βάντερμπιλτ με την Κέιτ Μπλάσετ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Είχε σαν θέμα την αληθινή ιστορία της στράτευσης του προέδρου των ΗΠΑ Τζ. Μπους του νεότερου ως πιλότου. Ενυπόγραφα έγγραφα βεβαίωναν την ανεπάρκειά του, την απουσία του για ένα ολόκληρο χρόνο από την εκπαίδευση και την πρόωρη με αίτηση αποχώρησής του από την εκπαίδευση. Ήταν πριν τις δεύτερες εκλογές το 2004 και το CBS στην εκπομπή 60΄Λεπτά ερεύνησε και παρουσίασε το θέμα. Η αρμόδια επιτροπή (κάτι σαν προανακριτική …) δεν έκρινε επί της ουσίας τις πληροφορίες, αλλά λεπτομέρειες για την γνησιότητα των εγγράφων (τις κουκούλες …) με ψευδομάρτυρες και ανάγκασε το CBS σε διάψευση και όλους τους δημοσιογράφους που ερεύνησαν το θέμα στο πυρ το εξώτερον. Ο Μπους έγινε για δεύτερη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ και αργότερα για άλλο θέμα το CBS βραβεύτηκε ……

 

Ηθικόν δίδαγμα: Να μην (τολμήσει) γίνει ξανά κανείς προστατευόμενος μάρτυρας, αν είναι να καταθέσει εναντίον πολιτικών (ακούς CIA), γιατί δεν μετράνε εδώ οι νόμοι που τους παρέχουν προστασία και αλίμονο σας! Το πιάσαμε το υπονοούμενο ….

Όλοι τους καθαρά άσπρα μαντήλια, κλεμμένα λεφτά δεν υπάρχουν, εκτός ίσως από κάτι ψιλά των γιατρών. Τα δις ΕΥΡΩ τα λεφτά, που πήγαν τα λεφτά …. «Σκάσε, άκου, σιώπα» ….

Οι ηλίθιοι όμως, έστω με βραδείς ρυθμούς, λιγοστεύουν και οι άφωνοι αποκτούν ντεσιμπέλ !!!

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στάση Σερβίων: «Κύριε Γενικέ γραμματέα της αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας…ΒΟΗΘΕΙΑ- Με κλειστά μικρόφωνα η Δημοκρατία δε λειτουργεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων που συννεδρίασε σήμερα και καλώντας τον Γενικό Γραμματέα της ...