Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Νέος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο Ευθύμιος Λιάκος

Νέος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο Ευθύμιος Λιάκος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email 

Η αλλαγή προέδρου στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, η οποία αναμένονταν από καιρό, είναι πλέον γεγονός. Τη θέση της παραιτηθείσας για προσωπικούς λόγους, Μελίνας Ηλικίδου, καταλαμβάνει ο Ευθύμιος Λιάκος.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, την  Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ευχαριστώντας συγχρόνως για την προσφορά της την  απελθούσα πρόεδρο. Ο Ε. Λιάκος είναι δημοτικός σύμβουλος, οικονομολόγος – λογιστής. Με δήλωσή του στο «e-ptolemeos.gr» ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την «ιδιαίτερα τιμητική πρόταση» και τόνισε ότι «το ΔΗΠΕΘΕ είναι ένας καταξιωμένος θεσμός που συμβάλλει τα μέγιστα στην πολιτιστική ζωή της περιοχής. Με την κ. Δημοπούλου στο τιμόνι, από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας, έχει ανέβει ένα σκαλί παραπάνω. Επίσης, σημαντική ήταν η προσφορά της κ. Ηλικίδου, η οποία εργάστηκε αθόρυβα και ουσιαστικά, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Συναισθανόμενος τη μεγάλη ευθύνη διαβεβαιώνω ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου και να ανεβάσουμε το ΔΗΠΕΘΕ ακόμη πιο ψηλά».

Ο ορισμός νέου προέδρου στο ΔΗΠΕΘΕ έθεσε τέρμα στην  παραφιλολογία και στην ονοματολογία, ενώ διέψευσε και δημοσιεύματα που έφερναν ως νέο πρόεδρο τον πρόεδρο τον Τάσο Γλούμπο.

liakos-eythimios1

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης- Ανοδική τάση και τα επόμενα 24ωρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε πολλά παιδιά που επέστρεψαν από τις κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής, οφείλεται ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε σήμερα, ...