Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το «τρώγατε και δεν πληρώνατε»- Κασαπίδης: «Να πάμε με εισαγγελέα στα μαγαζιά που έμειναν απλήρωτα»- Κάτανας: «Η σπίλωση της προσωπικότητας δεν έχει υπομονή»- Τι ειπώθηκε για τις νομικές υποθέσεις και την ΕΠΤΑΚ

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το «τρώγατε και δεν πληρώνατε»- Κασαπίδης: «Να πάμε με εισαγγελέα στα μαγαζιά που έμειναν απλήρωτα»- Κάτανας: «Η σπίλωση της προσωπικότητας δεν έχει υπομονή»- Τι ειπώθηκε για τις νομικές υποθέσεις και την ΕΠΤΑΚ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην Οικονομική Επιτροπή μεταφέρθηκε σήμερα ο νέος γύρος αντιπαράθεσης για τα περίφημα «απλήρωτα τιμολόγια» και τις καταγγελίες Κασαπίδη προς την προηγούμενη περιφερειακή αρχή με την φράση «τρώγατε και δεν πληρώνατε», με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Ηλία Κάτανα, να ζητά εξηγήσει και συγκεκριμένα στοιχεία.

Στη συνεδρίας, για άλλο λόγο, συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, από τον οποίο ο Ηλίας Κάτανας, ζήτησε απαντήσεις τονίζοντας πως «είναι άλλο η πολιτική κριτική και άλλο η σπίλωση της προσωπικότητάς μας».

Χωρίς να ανέβουν οι τόνοι, ο Γιώργος Κασαπίδης ζήτησε υπομονή σημειώνοντας πως όλα θα έρθουν στο φως, όλες οι εκκρεμότητες έχουν πάρει το δρόμο τους  και ότι σε επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποτυπωθούν οι λεπτομέρειες των όσων ανέφερε.

Στη συζήτηση μπήκε και το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Μαρία Καρυπίδου, ζητώντας πως δεν ήταν τίμιο αυτό που έγινε από τον Περιφερειάρχη με την έκφραση «τρώγατε και δεν πληρώνατε», με τον κ. Κασαπίδη να επιμένει πως υπάρχουν τέτοιες εκκρεμότητες, ενώ μάλιστα κάλεσε τους πάντες να επισκεφθούν προσωπικά παρουσία εισαγγελέα τα συγκεκριμένα καταστήματα ώστε να «ακουστεί η αλήθεια».

Παράλληλα ο νέος γύρος αντιπαράθεσης έφερε στο φως και ένα ακόμα ζήτημα, με τον Περιφερειάρχη να αναφέρεται στη μη παράδοση του φακέλου νομικών υποθέσεων από την ομάδα που χειριζόταν τα συγκεκριμένα για λογαριασμό της προηγούμενης περιφερειακής αρχής: «Τα έχουμε ζητήσει εγγράφως 2 φορές και δεν τα έχουμε λάβει. Βοηθήστε και σε αυτό αν έχετε διάθεση», σημείωσε.

Τα μέτωπα αντί να κλείνουν άνοιγαν ένα προς ένα στη συνεδρίαση της Οικονομικής, με τον Γιώργο Χριστοφορίδη, λίγο αργότερα να ρωτάει τον Περιφερειάρχη γιατί είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της ΕΠΤΑΚ για περισσότερο από 1 χρόνο.

Και σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Κασαπίδης ανέφερε πως όλα θα έρθουν στο φως και με νόημα κάλεσε τον κ. Χριστοφορίδη να ζητήσει επίσημα να ανοίξει η κουβέντα και γι΄ αυτό το θέμα.

Ο Ηλίας Κατάνας αφού επεσήμανε πως η λέξη υπομονή δεν μπορεί να καλύψει «την σπίλωση της προσωπικότητάς μας», έκανε λόγο για ελάχιστες εκκρεμότητες από την Αντιπεριφέρεια Οικονομικών της προηγούμενης διοίκησης, ενώ κάλεσε την νυν Αντιπεριφερειάρχη, Γιούλα Γκατζάβελη, σε κοινή συνέντευξη τύπου ώστε να αποτυπωθεί μετά από 15 μήνες το τι παραδόθηκε και τι παρελήφθη κατά την αλλαγή της περιφερειακής αρχής.

Θα τα πούμε όλα στον απολογισμό, απάντησε η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Συζήτηση για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο- Κάλεσμα Κασαπίδη σε όλες τις παρατάξεις για πάταξη φαινομένων μαύρης εργασίας και ενοικιαζόμενων εργαζομένων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την ομόφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων για την αποφασιστική στήριξη της επιχειρηματικότητας ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος ...