Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Νέο ατόπημα από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Μαΐου

Νέο ατόπημα από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Μαΐου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Συνεχίζει την τακτική του, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, να αφήνει χωρίς ενημέρωση την περιοχή Εορδαίας και τους Ιδιοκτήτες ακινήτων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πάσης φύσεως προβλήματα κατά την σύνταξη δηλώσεων και υποβολή ενστάσεων.

Την Μεγάλη Πέμπτη – κατά την προσφιλή του μέθοδο – δημοσίευσε σε εφημερίδες της Κοζάνης,(;) ότι παρατείνεται έως την Παρασκευή 31 Μαΐου «η προθεσμία υποβολής αιτήσεως διόρθωσης – ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων της ανάρτησης στους : «προ Καποδιστριακούς ΟΤΑ (Αναρράχης, Ανατολικού, Αρδάσσης, Ασβεστόπετρας, Βλάστης, Γαλάτειας, Δροσερού, Εμπορίου, Ερμακιάς, Καρδιάς, Καρυοχωρίου, Κομάνου, Κομνηνών, Μαυροπηγής, Μεσοβούνου, Μηλοχωρίου, Πενταβρύσσου, Πτελεώνος, Πύργων, Σπηλιάς και Φούφα) του Καλλικρατικού Δήμου Εορδαίας.

Δηλαδή τι να κάνουν οι κάτοικοι τόσων κοινοτήτων για να ενημερωθούν για τις περιουσίες τους;

Να μεταβούν στην Κοζάνη για να πάρουν εφημερίδα λες και δεν υπάρχουν εφημερίδες στην Πτολεμαΐδα και μάλιστα με πολλαπλάσιες κυκλοφορίες!

Οπωσδήποτε θα πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις γι’ αυτήν την ζημιογόνα πρακτική εις βάρος της Εορδαίας. Οι βουλευτές δεν ασχολούνται αφού ως γνωστόν «πετάνε αετό». Όμως ας αντιδράσει τουλάχιστον ο Δήμος.

 

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team