Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Νέα υποψηφιότητα για το Δήμο Εορδαίας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού

Νέα υποψηφιότητα για το Δήμο Εορδαίας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του και παλαιότερα, όταν είχε αρχίσει η συζήτηση για τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Επί αρκετό καιρό συζητούσε τους προβληματισμούς του με ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα ενώ βολιδοσκοπούσε συμπολίτες μας για μελλοντικούς του συνεργάτες.
Μάλιστα είδε το φως της δημοσιότητας και πρόταση που του είχε γίνει από πολιτικό κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) την οποία φαίνεται να είχε απορρίψει, επειδή βασική του θέση είναι, ότι οι Δημοτικές εκλογές πρέπει να είναι ακομμάτιστες.
Αναφερόμαστε στον πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ, Γιάννη Καραβασίλη γνωστό συνδικαλιστή, εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ και Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Τις ημέρες αυτές άρχισε να γίνεται φανερό το ενδιαφέρον του για κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος και μάλιστα εντείνει τις διαβουλεύσεις του.
Κατά πληροφορίες μας έχει ήδη συγκροτηθεί δημοτική ομάδα, ενώ 10 γνωστοί συμπολίτες μας με διάφορες πολιτικές καταβολές έχουν ήδη αποφασίσει να μετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ο Γιάννης Καραβασίλης, συνεχίζει τις επαφές και επισκέψεις και αναμένεται μετά τις γιορτές να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team